Здравейте моля за вашето мнение.Проблема е, че когато загреят спираките на колата започва да тресе предницата и се чува някъкъв шум . при студени спирачки няма никакви проблеми но задаржа ли ги повече натиснати и и сеполучава това, бях в един сервиз и ми казаха че, е лагер на главината. Накладките ми имат още малко каране в тях ,дисковете имат ръб около 1-2 мм. а не се чува да вие лагер ,моля за мнение защото не ми се дават излишни 200 лв ако сменя лагера а не е от него . Колата е 156 1.9 жтд 2000 г, имам я от скоро
Известие
Collapse
No announcement yet.
Когато загреят спирачките, започва да тресе предницата
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от cuiceka Покажи съобщениеЗдравейте моля за вашето мнение.Проблема е, че когато загреят спираките на колата започва да тресе предницата и се чува някъкъв шум . при студени спирачки няма никакви проблеми но задаржа ли ги повече натиснати и и сеполучава това, бях в един сервиз и ми казаха че, е лагер на главината. Накладките ми имат още малко каране в тях ,дисковете имат ръб около 1-2 мм. а не се чува да вие лагер ,моля за мнение защото не ми се дават излишни 200 лв ако сменя лагера а не е от него . Колата е 156 1.9 жтд 2000 г, имам я от скоро
Смени си спирачната течност, ако не со го правил до сега.......sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
-
Първоначално публикувано от cuiceka Покажи съобщениесменена е скоро сменях съединител и течностаsigpic
GT- JTDm 150
Comment
-
Ако дисковете са за смяна тресе при натискане на спирачки, без значение дали са топли или студени. Ако накладките са опекани са такива симптомите, отначало спира добре после почва да претриса и бучи. Твърде вероятно е да са и накладките и дисковете, тъй като при интензивни спирания загравят и двете и ако посинеят дисковете в последствие се изкривяват(особено ако са износени доста). Огледай ги, ако са посинели сменяй и двете. Измери ги колко са дебели, гледам че е 1,9ЖТД, значи не са вентилирани, а джамбазите често носят дисковете на стругар за да ги пристържат и да не си личи колко са износени. Имаше теми за дискове и накладки, можеш да намериш полезна информация относно марки и впечатления. Също можеш да си направиш ъпгрейд (ще останеш доста по-доволен), като си купиш от някой блъсната предните апарати заедно с вентилираните дискове, трябват ти от 2,0ТС или 2,4ЖТД - има темички в раздел продава. Успех и си оправи подписа заедно с данните на колата, за да не ти се нагала всеки път да пишеш подробности.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАко дисковете са за смяна тресе при натискане на спирачки, без значение дали са топли или студени. Ако накладките са опекани са такива симптомите, отначало спира добре после почва да претриса и бучи. Твърде вероятно е да са и накладките и дисковете, тъй като при интензивни спирания загравят и двете и ако посинеят дисковете в последствие се изкривяват(особено ако са износени доста). Огледай ги, ако са посинели сменяй и двете. Измери ги колко са дебели, гледам че е 1,9ЖТД, значи не са вентилирани, а джамбазите често носят дисковете на стругар за да ги пристържат и да не си личи колко са износени. Имаше теми за дискове и накладки, можеш да намериш полезна информация относно марки и впечатления. Също можеш да си направиш ъпгрейд (ще останеш доста по-доволен), като си купиш от някой блъсната предните апарати заедно с вентилираните дискове, трябват ти от 2,0ТС или 2,4ЖТД - има темички в раздел продава. Успех и си оправи подписа заедно с данните на колата, за да не ти се нагала всеки път да пишеш подробности.
Щот мойте са вентилирани......sigpic
GT- JTDm 150
Comment
Comment